Coaching

Vanuit Van Nature naar de Bron biedt ik verschillende vormen van coaching aan. Alle vormen van coaching die ik aanbied zijn gebaseerd op een basis die bestaat uit vier pijlers: fysiek, mentaal, emotioneel en sociaalDoor mijn coaching op deze manier in te richten help ik jou om weer vertrouwen te krijgen en opnieuw balans te creëren zodat je het maximale uit jezelf en het leven kunt halen. Gedurende de coaching geef ik je handvaten waar je in het dagelijks leven direct mee aan de slag kunt. 

Vanuit Van nature naar de Bron geef ik coaching aan particulieren en bedrijven. Coaching is altijd gebaseerd op jouw behoeften en de blokkades waar jij last van hebt, daarom is geen een coachingstraject hetzelfde. Echter onderscheid ik wel verschillende pakketten. Kies hieronder of je bedrijfsmatig of als particulier gebruik wilt maken van mijn coaching, dan vertel ik je meer. 

Tip: meer weten over mijn werkwijze, de kosten van mijn trajecten of de vergoeding die je kunt krijgen vanuit je zorgverzekering? Bekijk dan de pagina informatie. 

Ik wil jou helpen  
te vertrouwen op je gevoel er te mogen zijn 
te voelen en plezier te hebben 
om een uniek persoon te zijn 
liefde te voelen 
je waarheid te spreken en creatief te zijn 
de dingen weer helder te zien 
en te weten dat het goed is vanuit je intuïtie, te leren en te groeien.