Over mij

Mijn naam is Marion Hoskens. Ik ben het gezicht achter Van nature naar de bron. Al op jonge leeftijd had ik de droom om een eigen praktijk te beginnen. Het duurde echter jaren voor ik hier klaar voor was. Het starten als ondernemer is het resultaat van mijn eigen weg naar bewustwording.  

Vanuit Van nature naar de bron help ik jou om meer vertrouwen te krijgen in jezelf en je mentaal en fysiek vitaler te voelen. Wanneer je niet helemaal lekker in je vel zit is dat namelijk vervelend. Misschien houdt het je wel tegen in je dagelijkse leven, bijvoorbeeld op je werk, in je relatie, in de vriendschappen die je hebt of in het leven van het leven dat je zou willen leven. Samen met jou ga ik op zoek naar een nieuwe balans zodat jij weer vol vertrouwen en met energie vooruit kunt. 

Na het doorlopen van mijn eigen proces, het volgen van relevante opleidingen en trainingen waaronder de complementaire beroepsopleiding bij Ananta Opleidingen en Advies en het opdoen van ervaring ben ik gekomen tot een werkwijze die bij mij past. Ik werk vanuit vier pijlers, dit zijn de pijlers fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal. Door aandacht te besteden aan deze pijlers gaan we doelgericht aan de slag en krijg je concrete handvaten die je direct toe kunt passen in je dagelijks leven om weer vertrouwen te krijgen en lekker in je vel te gaan zitten. 

Ik geef zowel coaching aan bedrijven en particulieren. Op de pagina coaching vind je hierover meer informatie. Heb je vragen, neem dan contact met me op. 

 

Ervaringen

“Na mijn coachingssessies met Marion durf ik mezelf weer voorop te zetten. Nee zeggen tegen anderen valt me minder zwaar en ik voel me niet meer schuldig wanneer ik nee zeg.

Ik ben nu trots op mezelf, voel me niet meer opgejaagd en weet dat ik van meerwaarde ben. Dankjewel Marion!”

Rob

”Ik heb Marion leren kennen als een warm persoon, met een luisterend oor, die de juiste vragen stelt en als geen ander aan kan sluiten.  Ik wilde inzicht krijgen in mijn lichamelijke en psychische gezondheid en Marion heeft me hierbij geholpen.

Ik ging me een stuk beter voelen door de behandelingen van Marion omdat ik opnieuw balans heb gevonden en weet hoe ik deze balans moet behouden. Ik ben dankbaar!”

Sabine

“Na mijn burn-out 4 jaar geleden had ik nog steeds veel last van vermoeidheid. Luisteren naar mijn lichaam is niet mijn sterkste kant, dit is een struikelblok waar ik al lange tijd tegenaan liep.

Na de coachingssessies met jou sta ik meer stil bij wat ik, en mijn lichaam, nodig hebben. Ik wil mijn lichaam niet meer voor de gek houden en al helemaal niet met voedingssuplementen in de sportschool. Ik vind het ontzettend fijn om coaching te blijven volgen op de lange termijn.”

Koen